Fikret Yılmaz: “Oyuncuların Lisansları Çıkarıldığında Farklı Bir Karabükspor İzlettireceğiz”

Spor Toto 1. Ligin üçüncü haftasında sahasında Altınorduyu ağırlayan Kardemir Karabükspor genç oyuncuları ile çıktığı maçtan 1 puan alarak ayrıldı.

Fikret Yılmaz:  “Oyuncuların Lisansları Çıkarıldığında Farklı Bir Karabükspor İzlettireceğiz”
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 22:24
Spor Toto 1. Ligin üçüncü haftasında sahasında Altınorduyu ağırlayan Kardemir Karabükspor genç oyuncuları ile çıktığı maçtan 1 puan alarak ayrıldı.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, genç oyuncuların mücadelesinin mükemmel olduğunu, Karabükspora sahip çıkıldığında, oyuncuların lisansları halledildiğinde farklı bir Karabükspor izlettireceklerini söyledi. Yılmaz, “Oyuncularım bugün mükemmel mücadele verdiler. Verdiğimiz görevleri harfiyen uyguladılar. Gerçek bir takım gibi hareket ettiler. Ofansif ve tecrübeli oyuncularımız olsaydı net bir galibiyet alabilirdik. Oyuncularım tecrübesizliği yüzünden birçok pozisyonu harcadılar. Bu da normaldir. Bugün sahada çok iyi bir Karabükspor vardı. Tüm oyuncularımın gözlerinden öpüyorum. Altınorduya kalan maçlarında başarılar diliyorum. Tabii Rabbim de yardım etti. Kalecimiz mükemmel oynadı. Rakiplerin topları direkten döndü ama biz inanarak sahaya çıkmıştık. Oyuncularımızın hepsinin gözlerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık