Fenerbahçe, Sezona Bursaspor Maçıyla Başlıyor

Fenerbahçe, Süper Lige bu hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçı ile start verecek.

Fenerbahçe, Sezona Bursaspor Maçıyla Başlıyor
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 10:19
Fenerbahçe, Süper Lige bu hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçı ile start verecek.
Fenerbahçe, 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonuna evinde Bursaspor maçıyla start verecek. Yeni sezona yeni bir oluşumla girecek olan sarı-lacivertlilerde Hollandalı teknik adam Phillip Cocu da ilk kez bir Süper Lig maçında Fenerbahçenin başında olacak.

99. Randevu
Fenerbahçe ile Bursaspor, 11 Ağustos Cumartesi günü 21.45te oynanacak olan maçla birlikte 99. kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 98 karşılaşmanın 50sinden Fenerbahçe, 14ünden ise Bursaspor galip ayrılmış, 34 maç ise berabere sonuçlanmıştı. Fenerbahçe ve Bursaspor, daha önce sadece bir kez ligin açılış maçında karşılaşmış ve 1971-1972 sezonunda oynanan maçı Bursaspor 1-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe sezon açılışlarında kazanıyor
Fenerbahçe, sezona evinde başladığı son 5 maçı kazandı. Fenerbahçe Kadıköyde kaybettiği son sezon açılış maçında, 2003-2004 sezonunda teknik direktörlüğünü Aykut Kocamanın yaptığı İstanbulspora 3-0 mağlup olmuştu.

Yeni transferler ilk kez Süper Ligde
Fenerbahçenin bu sezon Altınordudan transfer ettiği Berke Özer ve Barış Alıcı, Nec Nijmegenden Ferdi Kadıoğlu ve Swansea Cityden kiraladığı Andre Ayew, Teknik Direktör Phillip Cocunun şans vermesi durumunda ilk kez Süper Ligde sahne alacak.

Sakat ve cezalılar
Fenerbahçede yeni sezon öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, İsmail Köybaşı ve Aatif Chahechouhenun sakatlıkları bulunuyor. Yeni transfer Andre Ayewin durumu ise maç saatinde belli olacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık