Fenerbahçe İle Konyaspor 35. Randevuda

Fenerbahçe, Süper Ligin 5. haftasında deplasmanda Konyaspor ile lig tarihinde 35. kez karşılaşacak.

Fenerbahçe İle Konyaspor 35. Randevuda
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 13:34
Fenerbahçe, Süper Ligin 5. haftasında deplasmanda Konyaspor ile lig tarihinde 35. kez karşılaşacak.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında yarın saat 20.00de deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. İki takım, Süper Ligdeki 35. maçlarına çıkacak. Fenerbahçe, geçmiş 34 maçın 28ini kazandı ve sadece dördünde mağlup oldu. Diğer iki maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçeden kötü başlangıç
Fenerbahçe, ligde 4 hafta geride kalırken en kötü sezonunu geçiriyor. Bu sezon ilk dört haftada üç puan toplayan sarı-lacivertliler, Süper Lig tarihinde ilk dört haftalar itibarıyla en kötü başlangıç yaptığı sezonu yaşıyor. Ligdeki son üç maçını da kaybeden Fenerbahçe, en son 2009-2010 sezonunda art arda üç yenilgi almıştı. Sarı lacivertlilerin, Süper Lig tarihinde üst üste dört yenilgisi bulunmamakta.

Hasan Ali Kaldırım asistte zirvede
Avrupanın beş büyük ligi ve Süper Ligde 2018 yılında en fazla asist yapan savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım 6 asistle zirvede. Hasan Ali, aynı zamanda bu dönemde Fenerbahçe formasıyla en fazla asist yapan futbolcu oldu.

Sakat ve cezalılar
Fenerbahçede cezalı oyuncu bulunmazken, İsmail Köybaşı, Aatıf Chahechouhe ve Tolga Ciğercinin sakatlıkları dolayısıyla Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık