Fenerbahçe Divan Kurulunda Basın Mensuplarına Dar Alan

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda basın mensuplarına ayrılan dar alan nedeniyle problem yaşandı.

Fenerbahçe Divan Kurulunda Basın Mensuplarına Dar Alan
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 11:05
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda basın mensuplarına ayrılan dar alan nedeniyle problem yaşandı.
Fenerbahçenin ekim ayı yüksek divan kurulu toplantısı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde başladı. Akreditasyonla içeriye alınan basın mensupları, kendileri için ayrılan dar alan nedeniyle kulüp görevlilerine şikayetlerini iletti. Salonda geçmiş toplantılardan farklı olarak basın mensuplarının yer aldığı bölüme şerit konuldu.
Salonun en arkasında küçük bir alanda çalışmaları istenen basın mensuplarının bu alandan çıkmaları yasaklandı. Foto muhabirlerinin de sadece başkanın konuşması sırasında kürsüye gidebileceği, onun dışında kesinlikle bulundukları alandan dışarı çıkmalarının yasak olduğu söylendi.
Bunun üzerine salondaki foto muhabirleri tesisleri terk etme kararı aldı. Fenerbahçe Kulübü foto muhabiri dışındaki bütün foto muhabirleri, bu kararı protesto ederek salondan ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık