Fatih Terim: Galatasaray Takımının Almadaki Becerisi Kadar, Satmada Da Becerili Olmasını Bekliyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, MKE Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Gomisi kazanmak için uğraşacağız. Sinan, Eren ve Henry bana göre geçerli not aldılar. Galatasaray takımının almadaki becerisi kadar satmada da becerili olmasını bekliyorum dedi.

Fatih Terim: Galatasaray Takımının Almadaki Becerisi Kadar, Satmada Da Becerili Olmasını Bekliyorum
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 1:33
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, MKE Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Gomisi kazanmak için uğraşacağız. Sinan, Eren ve Henry bana göre geçerli not aldılar. Galatasaray takımının almadaki becerisi kadar satmada da becerili olmasını bekliyorum dedi.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun açılış maçında deplasmanda MKE Ankaragücünü 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin Gomis ile ilgili Sizden özür diledi mi? sorusunu yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Öyle bir özür konusu olmadı. Öyle bir şey söz konusu değil. Hepimiz profesyoneliz. Bu yönde isteklerimizde oluyor. Fakat bu isteklerimiz olmadığı zaman başkaları cezalandırılmamalı. Gomisin bir talebi oldu yönetimden. Galatasarayın ve UEFAnın kriterleri çok açık. Dolayısıyla ret cevabı aldı. Biz bir aileyiz. Ortak değerimiz Galatasaray forması. Gomis bizim için çok değerli bir oyuncu. Geçen seneki şampiyonlukta emeği geçenlerden bir tanesi. Gomisi kazanmak için uğraşacağız. Zaman zaman değişiklikler olacak. 3 kulvarda oynayacağız. Herkesin hazır olmasını istiyorum. Mevcut kadro içerisinde herkesi fazla fazla kullanmak istiyorum. Bu sebeple öyle bir karar aldım. Baktığımız zaman hazırlık döneminde maalesef sorunlar yaşandı ve bu sorunlar çözülmedi. Kimse benden özür dilemedi ifadelerini kullandı.

Sinan, Eren ve Henry bana göre geçerli bir not aldılar
İlk 11 ile ilgili de konuşan Terim, Belhanda bize 2 hafta geç katıldı. Fizik olarak biraz zamana ihtiyacı var. Galatasaray takımının mevcut olan kadrosu içerisinde kullanılabilecek her şeyi maksimuma çıkarmak istiyoruz. Sinan, Eren ve Henry bana göre geçerli bir not aldılar. Bu benim için sevindirici dedi.

Galatasaray takımının almadaki becerisi kadar satmada da becerili olmasını bekliyorum
Transfer konuları ile ilgili gelen soruya ise Fatih Terim, Hiç bir gelişme yok. Biz teknik işlerle uğraşıyoruz. Diğer işleri arkadaşlar yürütüyor. Bizim yeterince problemimiz var. Ayın 31ine kadar bazı değişikliklerin olacağına inanıyorum. Galatasaray takımının almadaki becerisi kadar satmada da becerili olmasını bekliyorum. Artık bu refleksi göstermeliyiz. 20 günümüz var. Bir yandan oynayacağız, bir yandan da bunları halledeceğiz. Oyuncu satılmazsa bu takımla oynayacağız. Aslan gibi takımımız var. Şampiyonlar Ligi seviyesinin hangi seviye olduğunu biliyoruz. Bu yetmez, daha yukarı çıkmamız lazım. Bu sebeple fazla oyuncu kazanmaya çalışıyorum. Bazı mevkilere yeni oyuncular biriktirmeliyiz. Herkes bu mücadelenin içerisinde olması lazım değerlendirmesini yaptı.
Başkan ve yönetimle aranızda sorun var mı? sorusu üzerine Terim, Bu haber nerede çıktı. Ben başka ülkede mi yaşıyorum? cevabını verdi.

İlk başladığım takımla, benim her şeyim olan Galatasarayın karşılaşması da çok enteresan
Ankaragücü taraftarına teşekkür eden Terim, konuşmasının devamında şunları kaydetti:
Dün otele de geldiler. Bana hediyeler verdiler. Ben burada 2 sene çok güzel şeyler yaşadım. Ankaragücü çok önemli bir kulüp. Bize çok tehlikeli saatler yaşattılar. Bu deplasman çok tehlikeli bir deplasman. Güzel bir maç oldu. İlk başladığım takımla, benim her şeyim olan Galatasarayın karşılaşması da çok enteresan. Bu sebeple güzel bir gece oldu. Ankaragücüne başarılar diliyorum. İlhana geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık