Evkur Yeni Malatyasporun Altyapısına Fenerbahçeden Transfer

Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe altyapısından 2000 doğumlu genç kaleci Atakan Akyolu kadrosuna dahil etti.

Evkur Yeni Malatyasporun Altyapısına Fenerbahçeden Transfer
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 14:17
Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe altyapısından 2000 doğumlu genç kaleci Atakan Akyolu kadrosuna dahil etti.
Geleceğin kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren E.Y. Malatyaspor altyapısı Fenerbahçe U19 takımından genç kaleci Atakan Akyolu kadrosuna kattı. Lisans işlemleri tamamlanan genç oyuncunun bu haftadan itibaren altyapıda U21 kategorisinde maçlara çıkarılacağı belirtildi.
E.Y.Malatyaspor Altyapı Koordinatör Levent Doğandemir yaptığı açıklamada önemli bir yeteneği kadrolarına kattıklarını söyledi. Atakan Akyolun milli takım forması giymiş yetenekli bir kaleci olduğunu belirten Doğandemir, “Yeni Malatyaspor altyapısı olarak uzun süredir izlediğimiz Atakan Akyolu kadromuza dahil ettiğimiz için oldukça mutluyuz. Transferinde Altyapı Sorumlusu Mehmet Madenin büyük katkıları oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Genç futbolcumuzun Fenerbahçede maçları bulunuyor. Bu futbolcumuz milli takımımızda da forma giymiştir. İnşallah Malatya futboluna önemli katkılar sunar ve yıllarca buraya hizmet eder” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık