Erkan Sözeri: Bugün Tecrübemizle Kazandık

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün tecrübemizle kazandık” dedi.

Erkan Sözeri: Bugün Tecrübemizle Kazandık
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 22:12
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün tecrübemizle kazandık” dedi.
Spor Toto 1. Lig 2018-2019 Sezonunun ilk hafta mücadelesinde, Süper Lige bu sezon veda eden Gençlerbirliği, 1. Lige bu sezon yükselen Hataysporu konuk etti. Gençlerbirliği mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Sezonun ilk maçları zordur. Ritmi yakalamak için zamana ihtiyaç var. Bizi destekleyen bu camianın büyüklerine sezonun ilk galibiyeti hayırlı olsun. Bugün futbol çok tatmin edici değildi. Özellikle milli maç arasından sonra çok daha iyi bir Gençlerbirliği göreceksiniz. Bugün tecrübemizle kazandık. Rakibimiz ilk maçında çok heyecanlıydı. Onları da kutluyorum. Bizim gibi pas yapan takımlar için bu saha kötü. Artık buna göre oynamak durumundayız. Pas trafiğine dikkat etmemiz gerekiyor. Oyun belki tatmin edici değildi ama galibiyet güzeldi. Bizim edebimiz var. Edebimize layık bir oyun ve ona göre mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık