Elaziz Belediyespor,hüseyin Atalayı Transfer Etti

Elaziz Belediyespor, son olarak Tuzlaspor forması giyen ön libero Hüseyin Atalay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Elaziz Belediyespor,hüseyin Atalayı Transfer Etti
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 13:17
Elaziz Belediyespor, son olarak Tuzlaspor forması giyen ön libero Hüseyin Atalay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Elaziz Belediyespor, son olarak TFF 2. Lig ekibi Tuzlasporda forma giyen ön libero Hüseyin Atalayı transfer etti. Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Elaziz Belediyespor, yeni ön liberosuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
1991 Antalya doğumlu olan Hüseyin, 2011 yılında Antalyaspor ile profesyonelliğe adım attı. Daha sonra Denizlispor, Karşıyaka ve Fethiyespor formaları giyen tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezonu Tuzlasporda geçirdi.
Kariyerinde 11 Süper Lig, 67 TFF 1. Lig olmak üzere toplam 254 maçı bulunan Hüseyin Atalay, rakip fileleri 20 kez havalandırdı.
Elaziz Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamada; “Profesyonel Futbol Takımımız, son olarak TFF 2. Lig ekibi Tuzlasporda forma giyen Hüseyin Atalay ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimize hoş geldin diyor, kırmızı - lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” denildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık