Efeler Belediyesi 9. Geleneksel Tenis Turnuvası Başladı

Efeler Belediyesi ve Aydın Tenis Kulübü iş birliği ile düzenlenen ‘9. Geleneksel Tenis Turnuvası düzenlenen tören ile başladı.

Efeler Belediyesi 9. Geleneksel Tenis Turnuvası Başladı
  • 11 Eylül 2018, Salı 17:26
Efeler Belediyesi ve Aydın Tenis Kulübü iş birliği ile düzenlenen ‘9. Geleneksel Tenis Turnuvası düzenlenen tören ile başladı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen tenis turnuvasına Aydınlı sporseverlerin ilgisi her geçen yıl artıyor. Bu yıl 9uncusu düzenlenen turnuva, yetişkin ve çocuk kategorilerinde düzenlenecek. Yetişkin kategorisinde; veteran erkek, veteran bayan, teşvik erkek, teşvik bayan ve karışık çiftler ile çocuklar kategorisinde; 8 yaş kızlar/erkekler, 9 yaş kızlar/erkekler, 10 yaş kızlar/erkekler, 12 yaş kızlar/erkekler ve 14 yaş kızlar/erkekler olmak üzere toplamda 184 sporcu kortlarda ter dökecek.
7-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan müsabakaların tüm vatandaşlara açık olduğunu kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Aydınımızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde vatandaşlarımızı spora teşvik etmek adına böyle bir turnuva düzenledik. Her geçen yıl katılımcı sayımızın artması da bizleri mutlu ediyor. Müsabakaları izlemek isteyen sporseverleri saat: 18.00-24.00 arasında Kemer Mahallemizde bulunan Efeler Belediyesi tenis kortlarına bekliyoruz. Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenecek ödül töreni ile de sporcularımızı ödüllendireceğiz” dedi.
Öte yandan Başkan Özakcan, turnuvaya Kuşadasından Milli Tenisçi Tülay Munganın da katıldığını belirterek kendisini turnuvada görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık