Dünya Motokros Şampiyonası Türkiye Etabı Sponsoru Aytemiz

Aytemiz, 1-2 Eylül tarihleri arasında Afyonda düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonasına sponsor oldu.

Dünya Motokros Şampiyonası Türkiye Etabı Sponsoru Aytemiz
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 11:37
Aytemiz, 1-2 Eylül tarihleri arasında Afyonda düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonasına sponsor oldu.

Motorcu Dostu İstasyon Projesi ile istasyonlarında fark oluşturan Aytemiz, Dünya Motokros Şampiyonası Türkiye etabına sponsoru oldu. 80 ülkede canlı izlenen, 180 ülkede yarış başına 802 milyon küresel görüntüleme ile motor sporlarının en gözde organizasyonu olan Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP Of Turkey) 1-2 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisarda gerçekleştirilecek. Yarış, 30 Ağustosta başlayan Motofest etkinliğinin de en önemli parçası.

Motosiklet kullanıcılarına olan desteğine, Dünya Motokros Şampiyonası sponsorluğuyla devam eden Aytemiz, etkinlik alanındaki standında, ziyaretçilere aynı zamanda eğlendiren aktiviteler de sunarak, motosikletseverlerle bir kez daha buluşacak. Motorcu Dostu Trafik projesi kapsamında Türkiyenin birçok ilinde hikayelerini paylaşan Asil Özbay, 1 Eylül Cumartesi saat 14:45te Aytemiz standında motosiklet kullanıcılarıyla bir araya gelecek. Bugüne kadar yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı Motorcu Dostu Trafik gezici etkinliklerinde Özbay, yollara dair hikâyelerini, bu rotalarda dikkat edilmesi gereken konuları, güvenli sürüş tekniklerinin ve güvenlik donanımlarının hayati önemini paylaşacak.
30 Ağustos-02 Eylül tarihleri arasında yapılan Uluslararası Afyonkarahisar Motosiklet Festivalinde Demir Demirkan (31 Ağustos Cuma), Ceza (1 Eylül Cumartesi) ve Athena (2 Eylül Pazar) konserlerinin yanı sıra 20ye yakın çeşitli spor etkinliği de düzenlenecek.

Türkiyede motosikletlileri bu ölçekte sahiplenen ilk ve tek marka olduklarını hatırlatan Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, motosikletlerin ve motosiklet kullanıcılarının trafikte hak ettikleri noktaya ulaşması için gerekli desteği sağlamayı sürdüreceklerini söyleyerek, Türkiyede ilk kez düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonasının sponsorlarından biri olarak, motorcu dostlarımız ile bu platformda da bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bildiğiniz gibi Motorcu Dostu İstasyon projesinin bir ileri aşaması olarak trafikte empati hareketi ile Motorcu Dostu Trafik kurumsal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Trafikteki motosiklet ve diğer taşıt kullanıcılarının birbirlerini daha iyi anlaması ve güvenli bir sürüş ortamı sağlanması hedeflediğimiz projemizin gezici etkinliklerinde, şu ana kadar 11 ilde binlerce kişiye ulaştık, öte yandan İstanbul Anadolu yakasında bulunan eğitim alanımızda güvenli sürüş eğitimlerine de devam ediyoruz. Hedefimiz birçok farklı platformda motosiklet kullanıcılarıyla bir araya gelerek Türkiye çapında bu konuda kalıcı bir fayda sağlayarak farkındalık oluşturmak dedi.

İlk defa böylesi büyük bir sportif organizasyonda herkesin bir arada olduğunu söyleyen Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) gibi önemli bir organizasyonu ilk kez Afyonkarahisarda yapacağız. En büyük arzumuz ülkemize yakışır bir şekilde Dünya Şampiyonasını düzenlemek. Bu noktada şampiyonanın desteklenmesi büyük önem arz ediyor. Sponsorlarımızdan biri de Aytemiz. Biz de, geçtiğimiz aylarda Aytemizin hayata geçirdiği Motorcu Dostu Trafik projesinin destekçisi olarak güzel bir işbirliğinin başlangıcını yapmıştık, şimdi de Aytemiz bize bu büyük spor organizasyonunda destek veriyor. Tüm destekçilerimizle birlikte Aytemize de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık