Doğada Yaşam Ve Gelişim Kampında İlk Hafta Tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Doğada Yaşam ve Gelişim Kampında ilk hafta tamamlandı.

Doğada Yaşam Ve Gelişim Kampında İlk Hafta Tamamlandı
  • 08 Temmuz 2018, Pazar 17:02
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Doğada Yaşam ve Gelişim Kampında ilk hafta tamamlandı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire başkanlığı tarafından başlatılan Doğada Yaşam ve Gelişim Kampının ilk haftası tamamlandı. Çocuklar kampta geçirdikleri 1 hafta boyunca 18 farklı branşta kendilerini deneme fırsatı buldu. Konu ile ilgi açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Orhan Bayraktar, “Gençlerimiz Doğada Yaşam ve Gelişim Kampında 1 hafta boyunca güzel vakit geçirdiler. Çeşitli aktivitelere katılarak kendilerini geliştirme ve deneme fırsatı buldular. Bu aktiviteler çocuklarımızın sadece orada yaşayıp görmeleri için değil aynı zamanda hayatları boyunca daha sosyal, daha paylaşımcı ve daha etkin bir rol oynamalarına olanak sağlayacak. Çocuklarımız kendilerini internete, bilgisayara veya telefona bağlamak yerine Gençlik Kampında çeşitli branşlarda kendilerini deneyerek güzel zaman geçiriyorlar. Şimdi yeni haftada yeni arkadaşlarımızla Doğada Yaşam ve Gelişim Kampımız devam edecek” dedi.
Doğada Yaşam ve Gençlik Kampı Koordinatörü Erkan Kotan, “Çocuklarımız 1 hafta boyunca burada çeşitli faaliyetlere katıldı. Bu faaliyetler sonucunda kendilerini her ortama adapte edebilecek bireyler ve sosyal yaşamlarını dolu dolu geçirebilecek nesiller yetiştiriyoruz. Teknolojinin gelişimi ile birlikte günümüzün çocukları artık dışarıda oyun oynamak yerine evlerinde sanal aleme kapılmış vaziyetteler. Böyle güzel bir ortamın hazırlanmasında bize destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğluna, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına kendim ve öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür ederim. İnşallah bu gibi organizasyonların sürekliliği artar” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık