Diyarbekirspor Zaman İstedi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirsporda teknik direktör Bülent Akanden 2-1lik Gölcükspor maçının değerlendirmesi geldi.

Diyarbekirspor Zaman İstedi
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 13:35
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirsporda teknik direktör Bülent Akanden 2-1lik Gölcükspor maçının değerlendirmesi geldi.
Akan, Gölcüksporu sahalarında yenerek, lige 2 puanla başladıklarını söyledi. Akan, elde edilen sonucun çok önemli olduğunu ve 3 puanın hedeflerine ilerlemede yol açıcı olacağını belirtti. Gölcükspor maçında ortaya konulan futboldan çok elde edilen sonucun önemli olduğunu kaydeden Akan, Gölcükspor maçını iki bölümde ele alıyorum. Maçın ilk yarısı ve ikinci yarısında çok farklı bir tablo ortaya koyduk. Yani futbolcularımızın ortaya koyduğu performanslar, farklıydı. İlk yarıda daha iyi oynayan, gol atan, mücadele eden ve zevk veren bir Diyarbakırspor vardı. Ama ikinci yarıda bu performansı ortaya koyamadık. Özellikle maçın son 30 dakikalık bölümünde beklenen futbolu sergileyemedik. Kısacası bu bölümde kötü oynadık. Bize yakışmayan bir tablo ortaya koyduk. Ama sezonun ilk maçı olduğu için böyle soru yaşadık. Zamanla bu sıkıntıları aşacağız ve daha iyi mücadele edeceğiz. Diyarbekirsporun bu anlamda gücü ve yeteneği var dedi.
Zaman geçtikçe Diyarbekirsporda taşların yerine oturacağını vurgulayan Akan, “Ligin daha başındayız. Böyle eksiklikler ve uyumsuzluklar her takımda olur. Bunu da kısa sürede atlatacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Akan, taraftarlarıyla buluşan bir takım olacaklarını ve önemli başarılara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık