Darıca Gençlerbirliği Olağanüstü Kongresini Yaptı

2. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliğinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede takım başkanı Mücahid Vural olurken, yeni yönetim 7 kişiden oluştu.

Darıca Gençlerbirliği Olağanüstü Kongresini Yaptı
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 17:05
2. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliğinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede takım başkanı Mücahid Vural olurken, yeni yönetim 7 kişiden oluştu.
Darıca Gençlerbirliği, olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirledi. 2. Ligde mücadele veren takımın kongresi Darıca Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Kongrede kulüp faaliyetleri ve denetim kurulu raporu onaylanarak ibraz edildi. Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, kongrede alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Darıca GB, köklü bir geçmişe sahip tarihi bir kulüptür. Geçmişi başarılarla dolu kulübümüzde bugün yeni bir dönem başlamıştır. Kulüp başkanından yönetimine, taraftarından ilçe halkına kadar herkes Darıca Gençlerbirliğinin başarısı için elini taşın altına koymalıdır. Bizler yıllardır maddi manevi her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Darıca GBnin daima var olabilmesi için, Darıca GByi Anonim Şirketine dönüştürüyoruz. Böylelikle kulübümüzün geleceğini teminat altına alıyoruz. Kulübümüzün ismi, renkleri ve stadı asla ve asla değiştirilemeyecektir. Başkan ve ekibine başarılar diliyorum dedi.
Başkan Şükrü Karabacakın konuşmasının ardından Darıca Gençlerbirliğinin 7 kişiden oluşan yönetim kurulu belirlendi. Alınan kararla anonim şirketi olan kulüpte Başkan Mücahid Vural olurken, Özcan Dal, Lokman Demirtaş Oktay Akman, Ali Güven, Mehmet Elmas, Ferhat Gümüştekin yönetim kuruluna alındı. Takımın Denetim Kurulu ise Bilal Ulusuy, Bülent Anar ve Kenan İbardan oluştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık