Cyle Larin: “Kazanmamız Gereken Bir Maç”

Beşiktaşın genç forveti Cyle Larin, UEFA Avrupa Liginde yarın oynanacak

Cyle Larin: “Kazanmamız Gereken Bir Maç”
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 17:35
Beşiktaşın genç forveti Cyle Larin, UEFA Avrupa Liginde yarın oynanacak
Sarpsborg maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.
Beşiktaşın 23 yaşındaki Kanadalı golcüsü Cyle Larin, UEFA Avrupa Liginde yarın Vodafone Parkta Norveç ekibi Sarpsborg ile oynanacak I Grubu ilk maçı öncesi soruları yanıtladı. Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Larin, “Çok önemli bir maça çıkacağız. Grup aşamasına iyi başlamak için çok önemli bir maç. Takım olarak gereken mücadeleyi yapıp iyi bir sonuç almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Oynamaya hazırım
Negredonun ayrılmasının kendisini etkileyip etkilemeyeceği sorulan Larin, “Kendimi hazır hissediyorum. Sıkı şekilde hazırlanıyorum. Teknik direktörümüz beni oynatmaya karar verdiği zaman hazırım. Bu durum yarın da olabilir başka bir gün de olabilir. Fırsat bulduğumda oynayıp goller atmak istiyorum” dedi.

“Her geçen gün iyiye gidiyorum”
Takımda Negredonun gitmesinin ardından forma için birçok adayın olmasını değerlendiren Larin, “Buna baskı demem ama motivasyon diyebilirim. Beni çalışmaya devam eden de bu faktör. Kaliteme inanıyorum ve etrafımda kaliteli oyuncular var. Onların varlığı benim için çok önemli. Bu durumu da bir motivasyon aracı olarak değerlendiriyorum. Her antrenmanda daha iyiye gittiğimi düşünüyorum. İdmanların ardından ekstra çalışmalar yapıyorum. Gelecekte daha da iyi yerlere geleceğim, buna inanıyorum” açıklamasını yaptı.
İstanbuldaki yaşantısıyla ilgili de konuşan Larin, “Buradaki uyum süreci tamamlandı diyebilirim. 9 ay oldu. İstanbulda yaşamaktan çok memnunum. Buraya geldiğim ilk günden itibaren teknik ekip, taraftarlarımız, kulüp çalışanları bana çok iyi davrandılar. İyi bir iletişimimiz var. Burada olmaktan dolayı memnunum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık