Çorum Belediyesporda Şok Karar

Çorum Belediyesporda kulüp başkanı Fatih Özcan, Gölcük deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından revizyona gitti.

Çorum Belediyesporda Şok Karar
  • 23 Eylül 2018, Pazar 16:46
Çorum Belediyesporda kulüp başkanı Fatih Özcan, Gölcük deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından revizyona gitti.
Çorum Belediyesporda Başkan Fatih Özcan tarafından genel kaptan ve teknik heyet görevden alındı, bazı kulüp çalışanlarının işine son verildi, takım kaptanı da kadro dışı bırakıldı. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ve ekibinin sözleşmesi tek taraflı fesih edilmiş, Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlının görevine son verilmiştir. Futbol Şubesi doğrudan başkana bağlanmıştır. Takım kaptanımız Oğuzhan Yalçın, süresiz kadro dışı bırakılmış, kulüp çalışanlarımızdan masör Erdi Garip ile basın birimi çalışanı Ahmet Kayanın kulüple ilişiği kesilmiştir. Konuyla ilgili olarak detaylı açıklama hafta içi yapılacak olan basın toplantısında tüm detaylarıyla kamuoyuna açıklanacaktır.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık