Çorlulu Minik Boksör Türkiye Şampiyonu Oldu

Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında sıkletinde Türkiye Şampiyonu olan Refik Kartal (12), Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurtu makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Çorlulu Minik Boksör Türkiye Şampiyonu Oldu
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 11:33
Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında sıkletinde Türkiye Şampiyonu olan Refik Kartal (12), Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurtu makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı.
Geçtiğimiz günlerde Bayburtta düzenlenen Türkiye Boks Federasyonu Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 32.5 kilogramda Çorluyu temsil eden Refik Kartal şampiyon oldu.
Bayburtta düzenlenen ve 19 sıklette 40 ilden 336 sporcunun katıldığı Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında mücadele eden Refik Kartal, yaptığı 6 maçtan 4ünü teknik nakavt, 2sini ise 5-0 mağlup etti. Finalde Ordulu rakibi Ramazan Efe Efili mağlup eden Kartal Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı.
Antrenörü Abbas Taşdelen ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurtu makamında ziyaret eden Refik Kartal, şampiyon olmak için çok çalıştığını ve sonunda başardığı için mutlu olduğunu söyledi.
Başkan Sarıkurt da minik boksörü tebrik ederken, gençlerimizin spora yönlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, Çocuklarımız ve gençlerimizi spora yönlendirdiğimizde ne kadar başarılı olabildiklerini görüyoruz. Bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Biz bu yüzden şehrimizde spor ve kültür yatırımlarına önem veriyoruz. Spor ve kültürel faaliyetlere yönelen gençler her türlü kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Genç boksörümüz Refik Kartalı bir kez daha tebrik ediyor ve örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Umarım yolu açık olur ve göğsümüzü kabartmaya devam eder” dedi. Başkan Sarıkurt ayrıca minik boksörü başarısından dolayı ödüllendirdi.
Öte yandan Bayburtta düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında ilk şampiyonluğunu elde eden Refik Kartal, Kastamonuda düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına katılma hakkını da elde etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık