Cihat Arslan: Avrupanın Çok Önemli Bir Takımıyla Karşılaşacağız

UEFA Avrupa Ligi J Grubunda mücadele veren Akhisarspor, Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda gerçekleştirdiği antrenman ile Sevilla maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Cihat Arslan, Avrupanın önemli takımlarından biriyle karşılaşacaklarını vurguladı.

Cihat Arslan: Avrupanın Çok Önemli Bir Takımıyla Karşılaşacağız
  • 23 Ekim 2018, Salı 15:25
UEFA Avrupa Ligi J Grubunda mücadele veren Akhisarspor, Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda gerçekleştirdiği antrenman ile Sevilla maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Cihat Arslan, Avrupanın önemli takımlarından biriyle karşılaşacaklarını vurguladı.
25 Ekim Perşembe günü İspanyanın Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumunda saat 22.00de Sevillaya konuk olacak yeşil-siyahlılar, Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5e 2 pas ve taktik çalıştı. Ege temsilcisinde sakatlıkları süren Bilal Kısa, Serginho, Manu, Vrsajevic ve kırmızı kart cezalısı Mustafa Yumlunun yanı sıra Avrupa Ligi kadrosuna dahil edilmeyen Larsson ile Bokila, Sevilla karşısında yer alamayacak.

Direnişten vazgeçtik
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan, “Kasımpaşa maçı tabii git geli çok olan bir maç. Aslında maçın 55 dakikalık bir bölüm iyi oynandı. Çok net pozisyonlara biz girdik. Lopesin pozisyonu, şut attığımız pozisyonlar... Biraz kazanmak için oynadık ama skoru bulamayınca zor anlar yaşadık. Sonrasında da çok kırılgan bir yapıya sahibiz. İlk golü yediğimizde maçın direnişinden vazgeçtik” dedi.

Çok önemli bir karşılaşma
Sevilla maçının önemine değinen Arslan, “Önümüzde Avrupanın önemli bir takımı var. Çok önemli bir karşılaşma. Hem Türkiyeyi hem de kendi değerlerimizi temsil ediyoruz. Geçmişte 3 yıl arka arkaya kupayı kazanan bir takımla karşılaşacağız. Tabi ki önemli bir rakip, ona saygı duyuyoruz. Tabi ki biz de taktiksel olarak çalışıyoruz, o maçta neler yapacağımızı göstermek istiyoruz. Ben haftalardır takımın içindeki enerjiye inanan bir teknik direktörüm. Ben rakiplerin çok güçlü olduğuna kesinlikle saygı duyuyorum ama Akhisarspor 7 senedir güçlü takımlarla başa baş mücadele etti. Devre arası transferi çok sıkıntılı bir süreç olduğu için tabi ki biz onun gerekli önlemlerini alıyoruz. Daha çok şu an puan alacağımız kendi iç dinamizmimiz önemli transfer tabii ki düşüncemiz var, onu da yapmamız gerekiyor ama öncelik takımı sağlam bir yapıya oturtmak. Sakatlıklar çok canımızı yakıyor. Bilal sakat, Erayla, Onurcan ilk defa idmana çıkacak bugün ve muhtemelen bir idmanla da olsa onları Avrupaya götüreceğiz. Halili de götürürsek belki takımı 17 kişi yapabiliyoruz. Manunun da hastalığı var, onu da kullanamayacağız ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık