Çeşme Belediyesporun Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu

Hakan Karanın ekibiyle birlikte istifası sonucunda boşalan Çeşme Belediyesporun Teknik Direktörlüğüne Zafer Çağın getirildi.

Çeşme Belediyesporun Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 16:44
Hakan Karanın ekibiyle birlikte istifası sonucunda boşalan Çeşme Belediyesporun Teknik Direktörlüğüne Zafer Çağın getirildi.
Süper Amatör Ligde mücadele eden Çeşme Belediyesporun ilk dört haftayı 1 puanla kapatması ve ligde 13. sırada yer alması, ardından 2-0luk Torbalı Çaybaşıspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Hakan Kara, ekibiyle birlikte kulüp yönetim kuruluna istifasını sunmuştu.
Çeşme Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda, Teknik Direktör Hakan Kara ve ekibinin istifasını görüşerek kabul etmiş, hemen ardından da Alaçatısporun eski Teknik Direktörü Zafer Çağın ile bağlantı kurmuştu. Bugün kulüp yönetimiyle görüşen Zafer Çağın, bütün şartlarda anlaşma sağlayınca, yönetim kurulu kararıyla yeni teknik direktör olarak göreve başladı.

Ligin sonunu istediğimiz yerde bitirmek tek hedefimiz
Teknik direktör olarak belirlenmesinin ardından sorularımızı yanıtlayan Zafer Çağın, Yarışa biraz geriden başlayacağız. Ligin sonunu istediğimiz yerde bitirmek tek hedefimiz dedi. Bu hafta sonu Çeşme sahasında oynanacak Çeşme Belediyespor-Alaçatıspor yerel derbisi için görüşlerini açıklayan Çağın, Derbilerin favorisi yoktur. İyi hazırlanıp kazanmayı düşünüyorum yanıtını verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık