Cem Özdemir Manisa Büyükşehir Belediyesporda

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sivasspordan tecrübeli orta saha oyuncusu Cem Özdemiri 1 yıllığına kiraladı.

Cem Özdemir Manisa Büyükşehir Belediyesporda
  • 31 Temmuz 2018, Salı 13:06
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sivasspordan tecrübeli orta saha oyuncusu Cem Özdemiri 1 yıllığına kiraladı.
2018-2019 sezonunda 2.Ligde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında, Sivasspordan Cem Özdemiri 1 yıllığına kiraladı. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu ile anlaştıklarını belirtti. Aktan, “Cem kardeşimizle anlaştığımız için çok mutluyum. Kendisi ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştık. İnşallah önümüzdeki dönemde de kendisi ile devam ederiz. Cem Özdemir, kaliteli bir oyuncu, takımımıza katkısı olacaktır. Kendisi buraya şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi. Bizim de hedefimiz belli. Ben kendisine de bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, başarılı oyuncu Cem Özdemirin kiralanmasında göstermiş oldukları kolaylık ve destek için de Sivasspor yönetimine teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten tecrübeli orta saha oyuncusu Cem Özdemir, “Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. İnşallah bu takımı bu şehri layık olduğu yerlere taşırız. Tek hedefim şampiyonluk” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık