Çaykur Rizespor, Bb Erzurumspor Hazırlıklarına Devam Ediyor

BB Erzurumspor maçının hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizesporda Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, iki haftada alınan sonuçların ardından kimsenin karamsarlığa kapılmaması gerektiğini dile getirerek İbrahim Üzülmez, Allahın izniyle bu işi kaldırır ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor, Bb Erzurumspor Hazırlıklarına Devam Ediyor
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 13:20
BB Erzurumspor maçının hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizesporda Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, iki haftada alınan sonuçların ardından kimsenin karamsarlığa kapılmaması gerektiğini dile getirerek İbrahim Üzülmez, Allahın izniyle bu işi kaldırır ifadelerini kullandı.
Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan İbrahim Üzülmez ligin ilk iki haftasında 70-75 dakika iyi mücadele ettiklerini maçın son anlarını oynamakta istedikleri başarıyı dile getirerek Yardımlaşan, üreten, iyi oynayan bir ekibimiz var ama bireysel hatalar maç kazanamamamıza sebep oldu. Tecrübe eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ligin ilk haftasında alt ligden gelen 7, Akhisarspor maçında ise 6 oyuncu ile oynadık. Alınan sonuçlara rağmen cesaretli oynayan, taktir edilen bir ekibiz dedi.

Çaykur Rizespor, bundan sonraki haftalarda formasına ve armasına sahip çıkacaktır
Taraftarların ve bazı kesimlerin sabırsız olduğunu kaydeden ve takımlarına destek olması için çağrıda bulunan Üzülmez, 2-0dan maç kaybedince bir şey anlatmakta zorlanıyoruz. Bireysel hataların bizi zorladığını düşünüyorum. Kimse iki haftada Çaykur Rizesporun bu kadar üst düzey mücadele edeceğini beklemiyordu. İki haftada karamsar olunmasın. İbrahim Üzülmez bu işi kaldırır Allahın izni ile. Bundan önce de kaldırdı, bundan sonra da kaldırır. Takıma destek olun, bu futbola destek olun. Futbolumuzu ileri taşıyacak olan Çaykur Rizespora destek olun. Çaykur Rizespor doğru yoldadır. Çaykur Rizespor takımı bundan sonraki haftalarda da formasına armasına sahip çıkacaktır. Küçük detaylar Süper Ligde çok önemli. Oyuncularıma güveniyorum. Gelecek haftalarda bireysel hatalardan arınmış oyuncularım Erzurumspor maçında çıkış yaparak camiayı güzel yerlere getirecektir diye konuştu.

Mevcut kadro içerisinde her oyuncu görev alacak
Çaykur Rizesporun oyuna girip canlılık katacak profiline ihtiyacı olduğuna vurgu yapan İbrahim Üzülmez, Bu hafta takım içerisinde Finki kazandık. ilerleyen haftalarda farklı kazanacağımız oyuncular olacak. Kampa geç gelen arkadaşlar, uyum sorunu yaşayan arkadaşlar var. Mevcut kadro içerisinde her oyuncu görev alacak. Eksikliklerimiz var. Yönetim de kabul ediyor. Oyuncu almak için çalışılıyor. Kaliteli oyuncuyu aramıza katmak kolay değil. Uzun lig maratonuna baktığımız zaman kadro rekabetini artıracak, oyuna girip canlılık katacak oyuncu profiline ihtiyacımız var şeklinde konuştu.
Yeşil-mavili ekibin defans oyuncusu Matick Fink, ligin ilk iki haftasında takım olarak 5 puan kaybettiklerini, bunun kendilerini üzdüğünü söyledi.
İyi oyunlarını sonuca yansıtamadıklarının altını çizen Fink, İyi oyunumuzun sonucu bu değildi. Genel anlamda iyi oyun sonrasında kaybedilen beş puan bizi üzdü. Erzurumspor maçını kazarak bir ivme yakalamak istiyoruz. Erzurumspor maçı öncesi de çok iyi çalışıyoruz. Sabırla yavaş yavaş alacağımız galibiyetlerle çok daha iyi konuma geleceğimizi düşünüyorum. ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık