Büyükşehirli Pehlivanlar Kırkpınarda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü pehlivanları, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirneye gitti.

Büyükşehirli Pehlivanlar Kırkpınarda
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 13:58
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü pehlivanları, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirneye gitti.
Türk güreşinin en büyük organizasyonu tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri başladı. 657ncisi düzenlenecek olan Kırkpınar yağlı güreşleri, üç gün boyunca devam edecek. Edirne Sarayiçinde düzenlenecek olan Geleneksel Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşleri için hazırlıklarını tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yağlı güreşçiler Edirneye gitti. Türkiyenin en büyük yağlı güreş organizasyonu olan Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, 40 pehlivan ile katılıyor.
Türkiyenin en iyi başpehlivanının belirleneceği tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreşçiler Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri şampiyonluk için çimene çıkacaklar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Faruk Akkoyun başpehlivanlıkta Türkiyenin en iyisi olmak için güreşecek. Başaltında Tanju Gemici, Emre Gürbüz, Ercan Gençdoğan, Ali İmamoğlu, Hamit Altun, Rıfat Poyraz, Kazım San ve Abdullah Kaçmazoğlu mücadele edecek diğer isimler olacak.
Kağıtspor, ayrıca büyük ve orta boyunda Mustafa Arslan, Refik Öner, Muhammet Emin, Mehmet Budak, Oğuzhan Tekmen, Alparslan Tekmen ve küçük orta küçük, deste, tozkoparan, ayak, teşvik, minik boylarında birçok sporcu ile mücadele verecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık