Büyükşehirden Bursaspora Büyük Destek

Büyükşehir Belediyesinin ulaşım şirketi BURULAŞın iştiraklerinden Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), 3 milyon TL destekle Bursasporun forma ön alanının sponsoru oldu.

Büyükşehirden Bursaspora Büyük Destek
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 12:25
Büyükşehir Belediyesinin ulaşım şirketi BURULAŞın iştiraklerinden Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), 3 milyon TL destekle Bursasporun forma ön alanının sponsoru oldu.
Sponsorluk açıklaması, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursaspor Başkanı Ali Ay tarafından birlikte yapıldı. Bursasporun Bursada yaşayan herkesin ortak değeri olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, takıma destek olmayı görev bildiklerini söyledi. Başkan Aktaş, sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını diledi. Bursaspor Başkanı Ali Ay ise Büyükşehir Belediyesinin rüzgarını her zaman arkalarında hissettiklerini belirterek, verilen reklam desteği nedeniyle Başkan Aktaşa teşekkür etti.
Süper Ligin ilk haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursasporun forma göğüs sponsoru, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞa bağlı Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) oldu. Sponsorluğa ilişkin açıklama, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Bursaspor Başkanı Ali Ay tarafından, İbrahim Yazıcı Tesislerinde yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, sponsorluk anlaşmasının Büyükşehir Belediyesinin Bursa ve Bursaspora verdiği değerin bir nişanesi olduğunu belirtti. Formanın en değerli alanı olan göğüs bölgesine verilen reklamın bedelinin 3 milyon TL olduğunu ifade eden, formanın sırt kısmıyla alakalı sponsorluk görüşmelerinin ise sürdüğünü kaydeden Başkan Aktaş, “Ben de o konuda destek vermeye çalışıyorum. O da sonuçlanırsa, arzu ederiz ki Fenerbahçe maçında hem göğüs reklamı hem de sırt reklamıyla beraber güzel bir şekilde Bursanın değerlerini tüm Türkiyeye sergileriz. Bütün arzumuz, heyecanımız bu dedi. Başkan Aktaş, Bursanın farklı bir değeri göğüs sponsoru olmak isterse BUDO reklamından feragat edebileceklerini dile getirdi.
Çorap, şort ve kol isim haklarından sonra forma önü reklamını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay ise sağlanan destekten ötürü Başkan Aktaşa teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık