Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

2017-2018 bölge şampiyonu olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 18:15
2017-2018 bölge şampiyonu olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Geçen yıl iyi bir sezon geçirerek Şanlıurfaya bölge birinciliği getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Veleybol Takımı, bu yıl hedefini büyüterek yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Voleybol 2. Liginde mücadele eden voleybol takımı, yaptığı yeni transferler ile hedefini yükseltiyor.
Büyükşehir Belediyesi Yenici Spor Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren takım ile ilgili bilgi veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Reşat Özmen, “Türkiyenin gözde spor takımlarından olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Voleybol takımı yeni sezonda ikinci Ligde mücadele edecek 2018 -2019 sezonunda kendini gösterecek. Ekip geçen sezon büyük bir başarı sergileyerek şampiyon oldu ve ikinci lige yükseldi. Yeni sezon için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İyi bir ekip oluşturduk. Şanlıurfamızın adına yakışır başarılar elde ettik ve etmeye devam edeceğiz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi spor alanında kendini kanıtlamış ve 12 branşta ilerliyoruz. Geçen yıl bölge şampiyonu olduk, Türkiye şampiyonasına gittik ilk yıl olması münasebeti ile deneyim ve tecrübe eksikliğinden yarı yolda elendik ama ekibimiz yeni sezonda iyi bir derece elde etmek ve birinci olmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık