Bursasporlu Futbolcular Kaçan 3 Puana Yanıyor

Bursasporun yetenekli futbolcuları Furkan Soyalp, Aytaç Kara, Barış Yardımcı ve Tunay Torun, Konya deplasmanında 3 puanı kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Bursasporlu Futbolcular Kaçan 3 Puana Yanıyor
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 10:10
Bursasporun yetenekli futbolcuları Furkan Soyalp, Aytaç Kara, Barış Yardımcı ve Tunay Torun, Konya deplasmanında 3 puanı kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Bursasporun yetenekli futbolcuları Furkan Soyalp, Aytaç Kara, Barış Yardımcı ve Tunay Torun, Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Atiker Konyaspor maçını değerlendirdi. Genç futbolcu Furkan Soyalp, “Ataklarımız vardı. Net pozisyonlar kaçırdık. Hedefimiz galibiyetti. Haftaya zorlu bir maça çıkacağız. Umarım galibiyetle bitiririz” dedi.

Aytaç Kara: 3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum
Kaçan 3 puan için üzgün olduğunu ifade eden Aytaç Kara, “3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. 2 tane şaibeli pozisyon var. Olabilecek her şeyi sahada yaptık. Takım olarak üstüne koyarak devam ediyoruz. Tek eksiğimiz 3 puan almak. Bursaspor büyük bir camia. Taraftarlarımız bize inansın. Beşiktaş ile çok önemli maç yapacağız. Tek eksiğimiz şuan için 3 puan. Kaçırdığımız golleri atmamız lazım. Sahada mücadele ettiğimiz sürece sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” diye konuştu.

Barış Yardımcı: Stoper yabancı olduğum bir yer değil
Konyaya 3 puan için geldiklerini anlatan Barış Yardımcı ise, “Galip gelemedik. İçerideki Beşiktaş maçından mecbur 3 puan almak zorundayız. Küçük yaşlarından itibaren stoper başladım. Boyum kısa olduğu için hocalarım sağ bek oynattı. Yabancı olduğum bir yer değil” açıklamasında bulundu.

Tunay Torun: Beşiktaş maçından 3 puan almak istiyoruz
Hakem kararlarından yakınan Tunay Torun da şunları söyledi:
“Bugün 3 puan alamadık. Aleyhimize hakem kararları da oldu. Biz bir hafta boyunca hazırlanıyoruz, 3 puanı istiyoruz. Bundan sonra inşallah dikkat ederler. Şuan çok daha iyi yerde olabilirdik. Çok çalışıp, Beşiktaş maçından 3 puan almak istiyoruz. Biz kimseden çekinmiyoruz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık