Bursaspordan Eren Derdiyok Hamlesi

Transfer çalışmalarına hız veren Bursasporda, Eren Derdiyok ismi ön plana çıktı.

Bursaspordan Eren Derdiyok Hamlesi
  • 01 Temmuz 2018, Pazar 12:53
Transfer çalışmalarına hız veren Bursasporda, Eren Derdiyok ismi ön plana çıktı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bursasporda, sürpriz bir isim gündeme geldi. İlk etapta bir orta saha, iki forvet transferi yapmayı planlayan yeşil-beyazlılarda, Galatasaray forması giyen golcü oyuncu Eren Derdiyokun da listede olduğu öne sürüldü. Bursasporlu idarecilerin, geçen sezon sarı-kırmızılı forma ile ligde çıktığı 19 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergileyen ve Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncunun transferi için nabız yokladığı bildirildi.
Stephane Badji transferinde son aşamaya gelen yeşil-beyazlıların, Beşiktaştan Vagner Love, Hull City ile sözleşmesi sona eren Uruguaylı golcü Abel Hernandez ve Portekizin Sporting Lizbon kulübü ile sözleşmesi sona eren Kosta Rika Milli Takımının kaptanı Bryan Ruiz ile de temas halinde olduğu belirtildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık