Bursaspordan Btsoya Teşekkür

Kentin en önemli marka değerleri arasında bulunan Bursaspor, iş dünyasının çatı kuruluşu Bursa Ticaret ve Sanayi Odasına (BTSO) kulübe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bursaspordan Btsoya Teşekkür
  • 24 Temmuz 2018, Salı 16:01
Kentin en önemli marka değerleri arasında bulunan Bursaspor, iş dünyasının çatı kuruluşu Bursa Ticaret ve Sanayi Odasına (BTSO) kulübe katkılarından dolayı teşekkür etti.
Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri Enver Kumova ve Görkem Akbaş ile Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ve tribün liderleri BTSOyu ziyaret etti. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürses, Yönetim Kurulu üyeleri Alparslan Şenocak ve Haşim Kılıçın da hazır bulunduğu ziyarette, Bursasporun kentin en önemli değerleri arasında olduğunu söyledi. Tarih, kültür ve ekonomi şehri Bursanın aynı zamanda önemli bir futbol şehri olduğuna dikkat çeken Hasan Gürses, Bursasporun yanında olduklarını vurguladı. Bursa iş dünyası olarak Bursaspora destek vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Gürses, “Bursa iş dünyası olarak kulübümüze çok önemli desteklerimiz oldu. Yeşil beyazlı takımımızın her zaman yanında yer aldık. Kulübümüzün başarısı için her zaman ve her yerde omuz omuza olmaya devam edeceğiz dedi.

“BTSOnun önemli destekleri var”
Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kumova, Bursasporun yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi. Kentin yeşil beyazlı takıma her zaman sahip çıktığını kaydeden Kumova, “BTSO, Bursaspora her konuda maddi ve manevi destekte bulunuyor. Ulaşım, loca kiralaması forma ve çanta gibi desteklerinin yanı sıra geçtiğimiz sene yaptığımız kareografi çalışmamızda BTSOnun önemli destekleri oldu. Her zaman Bursasporun yanında olan BTSO Başkanımız İbrahim Burkaya bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık