Bursasporda Yeni Transferler İlk 11E

Bursasporda yeni transferler Beşiktaş maçında ilk 11de sahaya çıkacak.

Bursasporda Yeni Transferler İlk 11E
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 16:26
Bursasporda yeni transferler Beşiktaş maçında ilk 11de sahaya çıkacak.
Yeşil-beyazlı takım pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, hafta sonu oynanacak müsabakada yeni transferler Santiago Verginiyi Ertuğrul Ersoyun yanına, Aziz Behichin takımdan ayrılmasının ardından sol bekte Iasmain Latovleviciye görev vermesi bekleniyor. Barış Yardımcı ise esas mevkisine dönerken, Burak Kabacakın ise müsabakaya yedek kulübesinde başlaması öngörülüyor.

Kale Okan Kocuka emanet
Öte yandan Aybabanın, kaleci konusunda tercihini Okan Kocuktan yana kullanacağı öğrenildi. Harun Tekinin ayrılma ihtimaline karşı takımda tutulan Kocuk, geçtiğimiz yıl İstanbulsporda kiralık olarak oynamıştı. Geçen sezon Harun Tekinin geçtiğimiz yıl sakatlığından dolayı birkaç maçta görev yapan Muhammed Şengezer de yaptığı kurtarışlar ile dikkat çekmişti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık