Bursasporda Aybaba Mesaiye Başlıyor

Bursasporun yeni teknik adamı Samet Aybaba, yarın takımın başındaki ilk antrenmanına çıkacak.

Bursasporda Aybaba Mesaiye Başlıyor
  • 26 Haziran 2018, Salı 11:01
Bursasporun yeni teknik adamı Samet Aybaba, yarın takımın başındaki ilk antrenmanına çıkacak.
Yeşil-beyazlı yönetimin, Süper Ligde 2018-2019 sezonu öncesi takımın başına getirdiği tecrübeli teknik adam Samet Aybaba ilk mesaisine başlıyor. İmza töreninin ardından tatile çıkan ve bugün yeniden Bursaya gelecek olan Aybaba, yarın Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde takımın başındaki ilk antrenmanına çıkacak. 1 Temmuzda ilk etap çalışmaları için Afyona gidecek olan yeşil-beyazlılar, 13 Temmuza kadar Afyonda çalışacak. Ardından 16 Temmuzda Avusturyanın yolunu tutacak olan Timsah, Bad Bleiberg kasabasında 28 Temmuza kadar ikinci etap çalışmalarını gerçekleştirecek.

Forvet, kanat ve iki orta saha istemişti
Bugün Bursaya dönecek olan Teknik Direktör Samet Aybaba, transferdeki son durum ile ilgili de yönetimle görüşecek. Daha önce yeşil-beyazlı idarecilere forvet, kanat ve iki orta saha oyuncusu istediğini ileten Aybaba, transfer listesinde yer alan oyuncularla yapılan görüşmelere ilişkin bilgi alacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık