Bursaspor Yükselişe Geçti

Bursaspor, oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak yükselişe geçti.

Bursaspor Yükselişe Geçti
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 10:23
Bursaspor, oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak yükselişe geçti.
Yeşil-beyazlılar, oynadığı güzel futbolun hakkını son 3 maçta aldı. Lige istediği gibi başlayamayan ve 7 haftada 5 beraberlik, 2 mağlubiyet alan timsah, son 3 maçta topladığı puanlarla yükselişe geçti. Sırasıyla Ankaragücünü mağlup eden Bursaspor, deplasmanda Galatasaray ile berabere kaldıktan sonra sahasında A.Alanyaspor maçından galip geldi. Son 3 maçta 7 puan toplayan yeşil-beyazlılar, 12 puana yükseldi.
Takımın en golcüsü Aytaç
Öte yandan Bursasporda en çok gol atan futbolcu Aytaç Kara oldu. Diafra Sakho ile birlikte 2 golü bulunan tecrübeli orta saha oyuncu dün fileleri havalandırarak bu sayıyı 3e çıkarttı. Ayrıca yetenekli futbolcu oynadığı futbolla da taraftarların sevgisini kazandı. Orta alanda Stephane Badji ile birlikte uyum içerisinde oynayan yetenekli futbolcu, Teknik Direktör Samet Aybabanın vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık