Bursaspor Umut Veriyor

Spor Toto Süper Ligin ilk 3 haftasında henüz 3 puanla tanışamayan Bursaspor, oynadığı futbolla takdir topladı.

Bursaspor Umut Veriyor
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 10:25
Spor Toto Süper Ligin ilk 3 haftasında henüz 3 puanla tanışamayan Bursaspor, oynadığı futbolla takdir topladı.
Bu sezon lige Fenerbahçe mağlubiyeti ile başladıktan sonra Kayserispor ve Konyaspor maçında sahadan 1 puanla ayrılan yeşil-beyazlı takım oynadığı oyunla keyif veriyor. Geçen sezonla birlikte ligde toplam 6 maçtır galip gelemeyen yeşil-beyazlılar, onca eksikliklere rağmen oynadığı futbolla takdir topladı.

Saivet ilk kez oynadı
Yeşil-beyazlı takımın yeni transferi Henri Saivet, Stephane Badjinin sakatlanmasıyla ilk kez 11de sahaya çıktı. Senegalli oyuncu orta sahada gösterdiği performansla takıma olumlu katkı verdi. İlk kez sahne alan yetenekli futbolcu, ileride daha iyi olacağının sinyallerini verdi. Saivet, maç boyunca Aytaç Kara ile uyum içerisinde oynadı.

Ertuğrul-Barış uyumu takdir topluyor
Sezon başında Titi ve Ekongun gitmesinin ardından sağ bekten stopere çekilen Barış Yardımcı, son iki maçta Ertuğrul Ersoy ile birlikte uyumu dikkat çekiyor. Asıl bölgesi sağ bek olmasına rağmen mecburiyetten dolayı stopere çekilen Barış, 2 maçta büyük takdir topladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık