Bursaspor, Genç İsmi Kiraladı

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Bursaspordan orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğanı 1 yıllığına kiraladı.

Bursaspor, Genç İsmi Kiraladı
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 13:47
TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Bursaspordan orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğanı 1 yıllığına kiraladı.
Bursasporda Teknik Direktör Samet Aybabanın kiralanması yönünde rapor verdiği isimler arasında yer alan genç oyuncu Emirhan Aydoğan, 1 yıllığına İnegölspora kiralandı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Kani Ademoğlu, “Emirhan kardeşimizi dış transfer olarak görmüyoruz. Kendi kardeşimiz gibi görüyoruz. Emirhan kardeşimizi Bursaspordan 1 yıllığına kiralamış bulunuyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Transferde emeği geçen özellikle Onursal Başkanımız aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaşa, Bursaspor Başkanı Ali Aya, yöneticisi Ebubekir Keskine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah şampiyonluk yolunda Emirhan kardeşimiz takımımıza yüksek katkılar sağlayacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. Sezon sonu hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.
Genç oyuncu Emirhan Aydoğan ise, “Bu sene İnegölsporu tercih etmemin en büyük sebebi geçen sene geçirdiğim güzel günler. Bu sene güzel günlerin üzerine daha büyük hedefler koyan bir yönetim, daha büyük hedefler koyan bir hoca var. Ben de bu sene daha başarılı olacağıma inanıyorum. İnşallah güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.
Açıklamaların ardından Aydoğan, kendisini 1 yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık