Bursaspor-Beşiktaş Maçından Notlar

Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında tribünlerin büyük bir bölümünü dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarına büyük destek verdi.

Bursaspor-Beşiktaş Maçından Notlar
  • 02 Eylül 2018, Pazar 21:48
Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında tribünlerin büyük bir bölümünü dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarına büyük destek verdi.
Yeşil-beyazlı takım Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında sahasında Beşiktaşı konuk ediyor. Ligde oynanan 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlılar müsabakayı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Beşiktaş ise oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Taraftarlardan yoğun ilgi
Yeşil-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş maçı öncesi tribünlerin büyük bir kısmını doldurdu. Tribünlerde yaptıkları tezahüratlar ve atkı şovlarla taraftarlar görsel şölen oluşturdu. Ayrıca Bursasporlu taraftarlar, oyuncuları tek tek tribünlere çağırıp, yumruk şov yaptırdı. Güvenlik gerekçesiyle müsabakada siyah-beyazlı taraftarlar bulunmuyor.

Okan Kocuk ve Muhammed Şengezere destek
Yeşil-beyazlı takımda Harun Tekinin Fenerbahçeye transfer olmasının ardından Teknik Direktör Samet Aybaba, kaleyi Okan Kocuka emanet etti. Isınma hareketlerine çıkan iki kaleciye taraftarlar büyük destek verdi.
Cüneyt Çakırın yöneteceği müsabakaya Bursaspor, ‘efsane çubuklu forma, Beşiktaş ise siyah forması ve siyah şortu ile mücadele edecek. Müsabaka saatinde hava sıcaklığının 25 derece olması tahmin ediliyor.

Yeni transferlerden Chedjou ve Latovlevici 11de
Öte yandan yeşil-beyazlı takımın yeni transferlerinden Chedjou ve Latovlevici Teknik Direktör Samet Aybaba tarafından ilk 11de görevlendirildi. Santiago Vergini, Umut Meraş, Umut Nayir ve Diafro Sakho ise yedek kulübesinde bekleyecek. Siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Loris Karius ilk 11de başlarken, Adem Ljajic ise yedekler arasında yer aldı. Bursasporda sakatlığı bulunan Badji ise maç kadrosunda yer almadı.

İlk 11ler
Her iki takım müsabakaya şu ilk 11ler ile çıkacak:
“Bursaspor: Okan Kocuk, Barış Yardımcı, Aurelien Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Iasmin Latovlevici, Aytaç Kara, Henri Saivet, Burak Kabacak, Furkan Soyalp, Allano Lima, Bogdan Stancu.”
“Beşiktaş: Loris Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Domagoj Vida, Adriano Correia, Gary Medel, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Ryan Babel, Alvaro Negredo.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık