Bursaspor Beraberliğe Abone

Bursaspor, Çaykur Rizespor ile berabere kalarak üst üste 4 maçta sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bursaspor Beraberliğe Abone
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 11:37
Bursaspor, Çaykur Rizespor ile berabere kalarak üst üste 4 maçta sahadan 1 puanla ayrıldı.
Yeşil-beyazlı takımın yeni sezonda galibiyet hasreti devam ediyor. Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Fenerbahçeye deplasmanda mağlup olan Bursaspor, sırasıyla Kayserispor, Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor müsabakalarında sahadan 1 puanla ayrıldı. Oynadığı futbolu skora yansıtamayan yeşil-beyazlılar, üst üste 4 kez sahadan 1 puanla ayrıldı. Önümüzdeki haftalar için oynadığı futbolla umut veren Timsah, cuma günü oynanacak Başakşehir maçında şeytanın bacağını kırmak istiyor. 5 müsabakada 4 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 5 gol gördü.

Deplasman fobisi devam ediyor
Bursaspor, deplasmanlarda kazanamamaya devam ediyor. Son 13 deplasman maçında sadece Kardemir Karabüksporu mağlup eden yeşil-beyazlılar, 10 karşılaşmayı puansız kapattı. Timsah, 2 karşılaşmada ise, sahadan 1 puanla ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık