Bursaspor 3 Puana Kilitlendi

Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçından galip gelerek, ligde ilk galibiyetini almak istiyor.

Bursaspor 3 Puana Kilitlendi
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 10:57
Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçından galip gelerek, ligde ilk galibiyetini almak istiyor.
Spor Toto Süper Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Bursaspor, 4. hafta maçından yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. İlk 3 maçta 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik elden eden ve oynadığı futbolla dikkat çeken yeşil-beyazlılar, Beşiktaş mücadelesinde taraftarı önünde sahadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

Süper Ligde 99. randevu
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Ligde 99. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 98 karşılaşmanın 45inde Beşiktaş sahadan galibiyet ile ayrılırken, Bursaspor ise 16 mücadelede 3 puana uzanmayı başardı. 37 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş 10 maçtır yenilmiyor
Konuk ekip Beşiktaş ligde Bursaspora karşı oynadığı son 10 maçın 9unda sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Yeşil-beyazlılar, Beşiktaşa karşı son galibiyetini 2012-2013 sezonunda Pinto, Batalla ve Ferhat Kiraz ile bulduğu gollerle 3-0lık skorla almıştı.

Öte yandan Bursasporda Stephane Badjinin durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık