Boluda, Türkiye Trial Şampiyonası Başladı

Boluda, Türkiye Trial Şampiyonasının 4. Ayağı, Kent Meydanında yarışmacıların seremonisiyle başladı.

Boluda, Türkiye Trial Şampiyonası Başladı
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 12:19
Boluda, Türkiye Trial Şampiyonasının 4. Ayağı, Kent Meydanında yarışmacıların seremonisiyle başladı.
Boluda, her yıl geleneksel hale gelen Türkiye Trial Şampiyonasının 4. Ayağı, Kent Meydanında kurulan alanda seremoni gösterisi ile başladı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmazın katılımıyla ve start vermesiyle başlayan seremoni offroad meraklılarının ve vatandaşların büyük ilgisini gördü. Şampiyona, saat 13.30da Çakmaklar Çamlığı bölgesine kurulan 80 dönümlük Köroğlu Offroad Pistinde başlayacak.
Şampiyona öncesinde yarışma hakkkında açıklama yapan Bolu Offroad Kulüp Başkanı Burhan Turan, “Geçen sene yaptığımız yarışın aynısı. Bu yarışı Boluya kazandırdık ve devam ediyoruz. 4. Ayağını gerçekleştiriyoruz. Şu anda 5 takım 10 araç burada. Çeşitli illerden geldiler. Bugün saat 13.30da resmi yarışı başlatacağım. Akşam saat 16.00da bitecek. Pazar günü 11.00de başlıyor ve 18.00de bitirmeyi düşünüyorum.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, offroad yarışları özel yarışmalar. Bu offroad yarışmalarının belkide en güçlü kategorilerinden Trial 4. Etabı Boluda yapılıyor. Bolu turizm, spor, sağlık kenti olacak. Sporun her merkezinin kamp merkezi olacak. İnşallah önümüzdeki süreçte bunun çok daha büyüklerinin Boluda yapılmasının organizasyonlarını yapacağız. Bolu sporun kamp merkezi olduğunu bütün dünyaya tanıtacak” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık