Bilecikte Alt Yapıya Destek

Bilecikte bulunan bir benzin istasyonu tarafından Bilecikspor alt yapısına malzeme yardımı yapıldı.

Bilecikte Alt Yapıya Destek
  • 14 Eylül 2018, Cuma 16:57
Bilecikte bulunan bir benzin istasyonu tarafından Bilecikspor alt yapısına malzeme yardımı yapıldı.
Bilecikte bir benzin istasyonu, Bilecikspor alt yapısına malzeme yardımı yaptı. Gerçekleşen yardım sonrası bir açıklama yapan benzin istasyonuna bağlı firmanın Saha Müdürü Yasin Perçin, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirterek, Bugün Bilecikin köklü spor takımlarından Bilecikspor alt yapısına malzeme yardımı yaptık. Bilecik 1. Amatör Ligde mücadele ettiğini öğrendim. Bu takım bir ilin takımı ve hak ettiği yerde değil. Bilecikte sanayi kuruluşları ve bizlerin destekleri ile bu takımı bir üst liglere çıkmasını ümit ediyorum dedi.

Yardımlarımız devam edecek
Benzin istasyonun bağlı olduğu fabrikanın Üretim Müdürü Nevrettin Şenyayla ise Bilecikspora malzeme desteğinde bulundukları ve bu desteklerinin devam edeceğini belirterek, Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimize sahip çıkıp spora yönlendiren Bilecikspor yönetimine ve antrenörlerine teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk kapsamında yardımlarımız devam edecektir” dedi.
Öte yandan Bilecikspor Başkanı Ahmet Subaşı, Bilecikspor A Takımı Antrenörü Ahmet Uzun ve Bilecikspor Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Düzgün desteklerinden dolayı Üretim Müdürü Nevrettin Şenyaylaya teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık