Bilecikli Genç Yetenek Milli Takım Kampına Davet Edildi

Eskişehir U14 futbol takımı oyuncusu Bilecikli Umut Cem Karamanoğlu Milli Takım kampına davet edildi.

Bilecikli Genç Yetenek Milli Takım Kampına Davet Edildi
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 13:44
Eskişehir U14 futbol takımı oyuncusu Bilecikli Umut Cem Karamanoğlu Milli Takım kampına davet edildi.
2018-2019 futbol sezonu öncesi 1308 Osmaneli Spor U14 Futbol takımı sporcusu Umut Cem Karamanoğlu Eskişehirspora transfer olmuştu. Genç yetenek Umut Cem Kamanoğlu burada göstermiş olduğunu iyi performansı sonrası U14 Milli Takım Riva Kampına davet edildi.
Milli Takım davet edilmesinden son derece mutlu olduğunu aktaran Umut Cem Karamanoğlu, Ben 8 yaşında başladığım bu yolda 1308 Osmaneli Spor kulübünden Eskişehirspora transfer oldum. Orada bana çok şey katan hocalarıma ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahine çok teşekkür ederim. Sezon başında Eskişehirsporda diğer tüm arkadaşlarım gibi benle çok yakından ilgilendiler. Burada Yasin hocam bizleri hep daha hedeflerimin olmasını söyledi. Ben de Milli Takım kampına davet edildim. Bana her zaman destek olan ailem ve hocalarımın yüzünü kara çıkarmayacağım dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık