Bilecik 2. Amatör Ligin İlk Şampiyonu İl Özel İdarespor Oldu

Bilecik 2. Amatör Ligi 2017-2018 play-off müsabakalarının ilk maçında rakibini 7-1 yenen İl Özel İdarespor şampiyon olarak Bilecik 1. Amatör Lige yükselen il takım oldu.

Bilecik 2. Amatör Ligin İlk Şampiyonu İl Özel İdarespor Oldu
  • 29 Haziran 2018, Cuma 14:31
Bilecik 2. Amatör Ligi 2017-2018 play-off müsabakalarının ilk maçında rakibini 7-1 yenen İl Özel İdarespor şampiyon olarak Bilecik 1. Amatör Lige yükselen il takım oldu.
Bilecik Edebali Stadında oynanan 2. Amatör Ligi 2017-2018 play-off müsabakasında A grubunun lideri Bilecik İl Özel İdarespor ile B grubunun ikincisi 4 Eylülspor karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Bozüyük temsilcisi 4 Eylülspor maçın 22inci dakikasında Rıdvan Dağ ile 1-0 öne geçti. Yediği gol sonrası oyuna denge kuran Bilecik İl Özel İdarespor maçın 38inci dakikasında İsmail Can Ateşin golü ile durumu eşitledi. Bu gol sonrası iki takım karşılıklı buldukları atakları değerlendiremezken maçın 45inci dakikasında Emirhan Öztürk Bilecik İl Özel İdarespor ikinci golünü kaydetti. Bu golden sonra ilk yarıda başka gol olmazken, ilk yarı Bilecik İl Özel İdaresporun 2-1lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarı Bilecik İl Özel İdarespor rüzgarı esti
İkinci yarıya vasat bir futbolla başlayan Bozüyük temsilcisi 4 Eylülspor kondisyon olarak geriye düştü ve atak yapmakta zorlandı. Maçın 57incvi dakikasında Fatih Ayhan Bilecik İl Özel İdaresporun 3üncü golünü kaydederken, maçın 60ıncı dakikasında Melih Karaca durumu 4-1e getirdi. Maçın 65inci dakikasında Burhan Karaoğlu takımın 5inci gülüne imza atarken, 75inci dakikasında Uğur İrtegül takımın 6ıncı gülünü attı. Maçın 83üncü dakikasında Bilecik İl Özel İdaresporun takım kaptanı Uğur İrtegül kendisinin 2inci takımın 7inci gülünü atarken, maçta 7-1lik skorla sonuçladı. Alınan bu galibiyet sonrası Bilecik İl Özel İdarespor 2. Amatör Ligi 2017-2018 şampiyonu olarak 2018-2019 futbol sezonunda Bilecik 1. Amatör Ligde oynayamaya hak kazandı.
Bugün başarımızla gururlanma zamanı iyi ki bu takımla çalışma imkanı yakaladım
Maç sonunda açıklama yapan takımın antrenörü Fatih Savak, çok mutlu olduklarını belirterek, 2017-2018 Bilecik 2.Amatör ligi sezonunu namaglup lider bitirdiğimiz grup maçları sonunda oynadığımız play-off final maçımızı bugün Bozüyük temsilcisi 4 Eylülspora karşı 7-1 kazanarak 1. Amatör Lige çıkmayı başardık çok şükür. Tüm takıma ayrı ayrı teşekkür ve tebrik ediyorum. Bugün başarımızla gururlanma zamanı iyi ki bu takımla çalışma imkanı yakaladım dedi.
Öte yandan maç sonunda Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Uğur İrtegüle vermesinin ardından takım oyuncuları büyük sevin yaşadı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık