Beşiktaşlı 20 Dernekten Fikret Ormana Destek Açıklaması

Güney Marmarada faaliyet gösteren 20 Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaşın 16 Eylül Pazar günü yapılacak kongresi öncesi Fikret Ormana destek verdi.

Beşiktaşlı 20 Dernekten Fikret Ormana Destek Açıklaması
  • 04 Eylül 2018, Salı 12:21
Güney Marmarada faaliyet gösteren 20 Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaşın 16 Eylül Pazar günü yapılacak kongresi öncesi Fikret Ormana destek verdi.
Bursa, Bandırma, Orhangazi, Gönen, Orhaneli, İnegöl, İstanbul, Gölcük, Kandıra, Yenişehir, Karamürsel, Yalova, Gemlik, Susurluk, Karacabey, Çanakkale, Başiskele, Çan, Armutlu, Biga Beşiktaşlılar dernekleri yazılı bir basın açıklaması yaparak, Beşiktaş Başkanı Fikret Ormana destek verdi. Güney Marmarada faaliyet gösteren dernek başkanlarının yayınladıkları deklerasyonda şu ifadelere yer verildi:
Büyük Beşiktaş camiasının saygıdeğer genel kurul üyeleri ve vefakâr taraftarlarımızın dikkatine.
Göreve geldiği günden beri Beşiktaşımıza hizmet eden ve üstün başarılar elde eden başkanımız Fikret Ormana ahde vefa gereği teşekkürü bir borç biliriz. Başkanımız Fikret Orman, unutulmamalıdır ki 2012 yılında hacizler, icralar peşpeşe kapımızı aşındırırken, bir cengaver olarak hizmet için yola çıktı. Yönetim kurulu ile birlikte cefa çekerek, vefa diyerek camiamızı kenetledi. Stadyumumuzu şanlı Beşiktaşımıza yakışır şekilde inşa edip hizmete soktu. Bunun ardından da peş peşe gelen şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında elde edilen başarılarla tüm Beşktaşlıların göğsünü kabartmayı başardı. Lakin günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı tüm kulüplerin olduğu gibi Beşiktaşımız da bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Yaşanan bu süreç sonucunda ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla ve dik bir şekilde çıkmasının tek çaresi, başkanımız sayın Fikret Ormanın etrafında kenetlenmek, destek olmak, olmuyorsak da köstek olmamaktır. Bu vesile ile aşağıda imzası bulunan Güney Marmara Beşiktaşlılar Dernekleri olarak tek yürek ve tek vücut olarak başkanımız Fikret Ormanı desteklemek, ona çıktığı bu yolda yol arkadaşı olmak için karar almış bulunmaktayız.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık