Belçika Milli Takımının Yıldızı Walle İnegöl Belediyesporda

Transferde yerli harekatını tamamlayıp yabancı sporculara yönelen Voleybol Efeler Ligi temsilcilerden İnegöl Belediyespor, Belçikanın Lindemans Aalst takımında forma giyen Belçika Milli Takımının tecrübeli pasör çaprazı Gert Van Walle ile anlaştı.

Belçika Milli Takımının Yıldızı Walle İnegöl Belediyesporda
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 17:20
Transferde yerli harekatını tamamlayıp yabancı sporculara yönelen Voleybol Efeler Ligi temsilcilerden İnegöl Belediyespor, Belçikanın Lindemans Aalst takımında forma giyen Belçika Milli Takımının tecrübeli pasör çaprazı Gert Van Walle ile anlaştı.
Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Voleybol Efeler Ligi temsilcilerinden İnegöl Belediyespor, yerli oyuncu transferlerini noktalayıp gözünü yabancı transferlere dikti. 11 yerli oyuncuyu kadrosuna katan turuncu-lacivertli kulüp, yabancı oyuncu transferinde de ince eleyip sık dokuyarak güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor. İnegöl Belediyespor, başarıyla sürdürülen transfer çalışmaları sonucunda Belçikanın Lindemans Aalst takımında forma giyen Belçika Milli Takımının başarılı pasör çaprazı Gert Van Walle ile anlaştı. Milli takımda 165 maçın üzerinde forma giyen ve kariyeriyle göz dolduran 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, ilk kez Türkiyede bir kulüpte oynamaya hazırlanıyor.
Walle için İnegöl Belediyespor kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. Törene İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban ile kulüp yöneticileri katıldı. Başkan Taban, “Belediyespor voleybol takımımız transferlere devam ediyor. Biliyorsunuz hedeflerimize ulaşabilmek adına güçlü bir yönetim, güçlü bir teknik heyet ve güçlü bir sporcu kadrosuyla inşallah bu yıl da iddialı bir şekilde hedeflerimize varmak istiyoruz. Takımımızın transferlerinin büyük çoğunluğunu tamamladık. Yabancı sporcularımızla ilgili süreci de tamamlamak üzereyiz. Bugün Gert Van Walle ile sözleşme imzalamak üzere bir aradayız. Kendisi Türkiyede ilk defa İnegöl Belediyespor takımımızda görev yapacak. Belçika milli takımında 165 maçın üzerinde forma giymiş ve kariyeri başarılarla dolu olan bir kardeşimiz. Kendilerine burada oldukları için teşekkür ediyorum. İnşallah takımımıza güç katacaktır. Transferimizin kulübümüze ve beraberinde şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İmzayı atarak turuncu-lacivertli formayı giyen tecrübeli oyuncu Gert Van Walle ise, “Türkiyede ve İnegöl Belediyesporda ilk izlenimlerim harikaydı. Antrenman alanları açısından imkanları geniş bir kulüp. Sıkı çalışmak zorundayız. Ama biz sıkı çalışmaya alışkınız sporcular olarak. Bu tüm imkanları göz önünde bulundurduğumuzda iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Artık bu sonuçları almak bize bağlı. Sıkı çalışıp kulübün hedeflerine ulaşması için mücadele edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık