Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Şampiyonası Başladı

Türkiyede bu yıl ikincisi düzenlenen Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Şampiyonası Mersinin ev sahipliğinde başladı.

Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Şampiyonası Başladı
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 10:04
Türkiyede bu yıl ikincisi düzenlenen Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Şampiyonası Mersinin ev sahipliğinde başladı.
Mersin Valiliği himayesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Türkiye Yelken Federasyonu işbirliği ile bu yıl 25 Haziran-1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Mersin Balıkçı Barınağında başladı. Türkiye de ilk kez geçen yıl mayıs ayında birincisi yine ilimizde düzenlenen şampiyonada, Türkiye geneli 21 bedensel engelli sporcunun katılımı ile junior, bayanlar ve erkekler olmak üzere üç farklı kategoride milli takımlara seçilebilmek için kıyasıya mücadele edecek.
Altı gün sürecek olan Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Şampiyonası sonunda dereceye girecek olan sporcular, milli takımlara seçilerek Türkiyeyi 16-22 Eylül 2018 tarihlerinde Amerikanın Sheboygan kentinde düzenlenecek olan 2018 Paralimpik Dünya Yelken Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacak. Eleme yarışları ile başlayan ‘Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Şampiyonası, 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak olan final müsabakalarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık