B.b. Erzurumspor Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Süper Ligin 2. haftasında Beşiktaşla karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumsporun Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Rakibin kim olduğuna bakmadan kendi oyunumuzu oynayacağız” dedi.

B.b. Erzurumspor Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 10:30
Süper Ligin 2. haftasında Beşiktaşla karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumsporun Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Rakibin kim olduğuna bakmadan kendi oyunumuzu oynayacağız” dedi.
Süper Ligin 2. haftasında Beşiktaşı misafir edecek olan B.B. Erzurumspor Kazım Karabekir stadyumunda hazırlıklarını sürdürdü.
Taktiksel çalışan Mavi-Beyazlılar, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde antrenmana düz koşu ve ısınmayla başladı sonrasında 5e 2 dar alanda paslaşma ve çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.
Beşiktaşı yenip taraftarı tribüne çekmek istediklerini ifade eden B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İlk maçımızı Konya da oynadık maçın başında kötü başladık ama sonradan oyun kontrolünü elimize almayı bildik. Konyaspor gibi güçlü bir takıma 2-0dan geri döndük. Yediğimiz golde ki faul ve ofsayt ne yazık ki görülmedi. Var sistemini destekliyoruz ama şuanda tam oturmadı. Bütün şehir için çok önemli olan bir maç oynayacağız. Uzun seneler sonra çıktığımız Süper Ligde büyük bir takımı ağırlamak bizler için onur verici olacak, bu onuru yaşarken sahada da mücadelemizi vereceğiz. Beşiktaşı anlatmaya gerek yok gücünü biliyoruz. Her zaman söylediğim gibi biz rakibin kim olduğuna bakmadan kendi oyunumuzu oynayacağız. Birinci amacımız iyi futbol oynayıp taraftarı tribüne çekmek, sonucu zaten kendiliğinden gelecektir şeklinde konuştu.
Beşiktaşa karşı en büyük güçlerinin taraftar olduğunu vurgulayan B.B. Erzurumsporun genç futbolcusu Taylan Antalyalı ise İlk maça bakarak geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Bu hafta çok iyi hazırlandık. Saha içinde ve saha dışında çok iyi motive olduğumuzu düşünüyorum. Umarım bunları Pazar günü sahaya da yansıtıp iyi bir sonuçla ayrılırız. İçerde ki ilk maçımız taraftarımızın desteği bizim en büyük gücümüz olacak dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık