Başpehlivan Gürbüz Altın Kemeri Çalıka Hediye Etti

Serik Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz, Muratpaşada kazandığı altın kemeri Belediye Başkanı Ramazan Çalıka hediye etti.

Başpehlivan Gürbüz Altın Kemeri Çalıka Hediye Etti
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 15:21
Serik Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz, Muratpaşada kazandığı altın kemeri Belediye Başkanı Ramazan Çalıka hediye etti.
Muratpaşa Belediyesinin düzenlediği 4.cü yağlı pehlivan güreşlerinde Kürşat Korkmazı finalde mağlup ederek altın kemerin sahibi olan Serik Belediyesi başpehlivanı Ali Gürbüz, Başkan Ramazan Çalıkı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çalık, “Bütün branşlar da olduğu gibi Ata sporumuz olan güreşte de başarılarımız devam ediyor. Başpehlivanımız Ali Gürbüzün elde ettiği başarılarla gurur duyuyorum. Yaptığı güreşlerle Pehlivanlar Diyarı olan Serikimize yakışır bir transfer olduğunu kanıtladı. Son olarak Muratpaşada aldığı altın kemeri bana hediye etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Gürbüz: “Bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağım”
2018 yılında çıktığı er meydanlarında 15 Şampiyonluk kazanan Gürbüz, “Bizlere her zaman destek olan ve güvenen Başkanımıza teşekkür ederim. Elde ettiğim başarılarda büyük katkı sağlayan Başkanımıza Muratpaşa da kazandığım altın kemeri hediye ediyorum. İnşallah bundan sonra daha çok çalışıp daha büyük başarılara imza atmak için, elimden gelen gayreti göstermeye devam edeceğim.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık