Başkan Yanılmazdan Elazığspora Destek

Elazığ Valiliği öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz destekte bulundu.

Başkan Yanılmazdan Elazığspora Destek
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 14:38
Elazığ Valiliği öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz destekte bulundu.
Elazığ Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan Elazığspora yardım kampanyasına bir destek de Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazdan geldi. Başkan Yanılmaz, şehrin takımına sahip çıkmak adına her bireyin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade ederek, takıma 25 bin TL bağışta bulundu.
Herkesi Elazığspora destek vermeye davet eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Bugün Elazığsporumuza yardım kampanyasına destek vermek üzere Ziraat Bankasına geldik. Mücahit Yanılmaz olarak yardımımızı yaptık. Ben bu vesileyle bütün iş adamlarımızı, Elazığspor sevdalılarını, taraftarlarını yardım yapmaya, destek vermeye, lige başlarken daha hazırlıklı bir şekilde başlamasına vesile olacak destekleri vermeye davet ediyorum. İnşallah gelecek Elazığsporun geleceği olacaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık