Başkan Üzülmezden Uzunçiftlikspora 10 Bin Tl Prim

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli 2.Amatör Kümede şampiyon olan Uzunçiftlikspora 10 bin TLlik prim armağan etti.

Başkan Üzülmezden Uzunçiftlikspora 10 Bin Tl Prim
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 12:28
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli 2.Amatör Kümede şampiyon olan Uzunçiftlikspora 10 bin TLlik prim armağan etti.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli 1. Amatör Kümeye yükselen Uzunçiftlikspor Başkanı Fatih Tanrıverdi ve futbolcuları geçtiğimiz günlerde makamında ağırladı. Başkan Üzülmez, Kulüp Başkanı Tanrıverdi ve futbolcuların şampiyonluk yemeğine katılarak verdiği sözü tuttu ve 10 bin TLlik primlerini verdi. İkinci Amatör Kümede geçen sezon 8 grupta 59 takım kıyasıya mücadele etti. D Grubunda üçüncü olan Uzunçiftlikspor, Yenidoğan Serdarspor, Gültepespor ve finalde Tavşanlısporu yenerek Birinci Amatör Kümeye yükseldi.
Uzunçiftlikspor Kulüp Başkanı Fatih Tanrıverdi ve futbolcuların katıldığı şampiyonluk yemeğine iştirak eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, takıma 10 bin TL şampiyonluk primi verdi. Programda konuşan Başkan Üzülmez, “Spora yaptığımız yatırımlarla ilçemiz altın çağını yaşamaktadır. Takımlarımızın hepsi centilmence liglerinde mücadele ederek başarılı olmuşlardır. Elde edilen bütün başarılar ödüllendirilmektedir. Mütevazi kadrosuyla Uzunçiftlikspor şampiyonluğu yakaladı. Kartepemizde birçok alanda mücadele eden takımlarımız şampiyon oldu. Bizlerde şampiyon olan takımları ödüllendirelim, prim verelim dedik. Verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takımlarımız arasında ayrım yapılmadan başarı elde edenlere primlerini vermekteyiz. Söz verdiğimiz 10 bin TLlik primi Kulüp Başkanı Fatih Tanrıverdiye teslim ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılı ve şampiyonluklar daimi olsun inşallah” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık