Başkan Toltar, Dilovasının İlk Voleybol Takımıyla Buluştu

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovasının ilk bayan voleybol takımını ve ailelerini ağırladı.

Başkan Toltar, Dilovasının İlk Voleybol Takımıyla Buluştu
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 15:04
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovasının ilk bayan voleybol takımını ve ailelerini ağırladı.
Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz günlerde kurulan Dilovasının ilk voleybol takımı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltarın misafiri oldular. Bayan sporcular ve ailelerinin katıldığı programa Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Meclis üyesi Cemil Daşdemirde katıldı.
Tavşancıl Sahil Restaurantta yapılan programın açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, “Dilovasında gençlerimizin spora yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması adına her türlü çalışmayı yapıyoruz. Sportif faaliyetler anlamında Dilovasında ilkleri yaşadığımız bu süreçte yine bir ilke imza atarak ilk bayan voleybol takımını kurarak gençlerimizi sağlıklı birer birey olarak geleceğe hazırlıyoruz. Uzunca bir çalışmanın eseri olarak Dilovasının ilk bayan voleybol takımımızı kurduk ve çalışmalarımız sürüyor. Biz bu çalışmaları yaparken ailelerinde bizlere destek olmalarını istiyoruz” dedi.
Programda son olarak konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovasının ilk bayan voleybol takımı öğrencilerini ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüzü bu güzel oluşumundan dolayı tebrik ediyorum. İlçemizde gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak spora yönelmeleri biz yerel yönetimlerinde öncelikli görevleri arasındadır. Geleceğimiz olan gençlerimizin ülkesine, milletine ve yaşadığı ilçeye faydalı birer insan ve milli değerlerine bağlı olmaları bizler için oldukça önemlidir. Sosyal belediyeciliği önemseyen bir belediye olarak eğitimde ve sporda gençlerimizin ellerinden tutmak ve onları geleceğe hazırlamak bizler için oldukça önemlidir. İnşallah yeni kurulan bu takımımız ilerleyen günlerde güzel başarılara imza atacak ve inşallah milli takıma ilçemizden gençlerimizi göndereceğiz. Bizim için en büyük zenginlik iyi ve kaliteli, eğitimli donanımlı bir gençliği yetiştirmektir. Ailelerimizinde onların geleceği için spora yönlendirilmeleri konusunda destek olmalarını istiyoruz. İnşallah biz bu gençlerimize destek olacağız ve onlarda ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklardır. Şimdiden yeni kurulan takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Toplantı, hatıra fotoğrafını çekilmesi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık