Başkan Toçoğlu Spor Alanında Desteklerini Sürdürüyor

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunu makamında ziyaret etti.

Başkan Toçoğlu Spor Alanında Desteklerini Sürdürüyor
  • 14 Ağustos 2018, Salı 15:14
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunu makamında ziyaret etti.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ve yeni yönetimi ile bir araya geldi. Temmuz ayında gerçekleştirilen genel kurulun ardından yeniden göreve seçilen Yaşar Zımba ve ekibini tebrik eden Başkan Toçoğlu, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti. ASKF Başkanı Zımba ise spora olan destekleri dolayısıyla Başkan Zeki Toçoğluna teşekkür ederek, şehrin sporu, gençleri için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini ileterek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Öncelikle ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimini kutluyorum. Sakaryada spora, gençlerimize hep birlikte hizmet sunmaya yeni dönemde de devam edeceğiz. Her zaman ifade ediyorum; Sakarya bir spor şehridir. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya, amatör camiamıza desteklerimizi sürdürecek, gençlerimizin spor yapabilecekleri alan sayısını arttıracağız” dedi.
Başkan Toçoğlu sözlerinin devamında, “Sporda başarı için tesisleşmenin çok önemli bir yeri olduğu aşikar. Bu noktadan hareketle tesisleşme yönünde ciddi adımlar attık, atıyoruz. Şehrimizin marka değeri Sakaryasporumuzun altyapısına Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesislerini hediye ettik. Erenlerde, Akyazıda ve Taraklıda modern spor tesisleri inşa ettik. Harmanlıkspora yeni bir sentetik saha kazandırdık. Sapancada çalışmalarımız devam ediyor. Amatör branşlarımıza malzeme ve otobüs desteğinde bulunduk. Hakem ve Gözlemciler Derneğini inşa ettik. Sporu bir bütün olarak ele aldık. Hamdolsun Sakaryada her geçen gün gelişen bir spor kültürü var. İnşallah daha da iyi olacak” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık