Başkan Toçoğlu, Sakaryasporun Antrenmanını Takip Etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Rüstemler Tesislerini ziyaret etti.

Başkan Toçoğlu, Sakaryasporun Antrenmanını Takip Etti
  • 21 Temmuz 2018, Cumartesi 13:07
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Rüstemler Tesislerini ziyaret etti.
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ile görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sakaryasporun antrenmanını takip etti. Başkan Toçoğlu, 25 Temmuz Çarşamba günü sezon açılışında oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasında da tüm taraftarlarım takımın yanında olmaya davet etti. Teknik Direktör Ahmet Yıldırımla görüşen ve başarı dileklerini ileten Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakaryasporumuzun yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Rüstemler Tesislerini ziyaret ettik. Kulüp Başkanımız Cevat Ekşi ile görüştük. Teknik Direktörümüz Ahmet Yıldırımla bir araya geldik. Başarı dileklerimizi ilettik. Takımımızda yeni sezon öncesi moraller yerinde. İnşallah bu yıl arzu ettiğimiz şampiyonluğa uzanacak, 1. Lige yükseleceğiz” dedi.
Başkan Zeki Toçoğlu, “Her fırsatta ifade ediyorum, Sakaryaspora destek tüm şehrin sorumluluğundadır. Takımımız yeni bir yolculuğa çıkıyor. Şampiyonluk yolunda kenetlenmeli, takımımızın yanında olmalıyız. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımıza destek olacak, şampiyonluk yolunda yalnız bırakmayacağız. Tek hedefimiz, düşüncemiz şampiyonluktur” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık