Banvit Basketboldan Karesispora Ziyaret

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı ve yöneticileri, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmazı ziyaret etti.

Banvit Basketboldan Karesispora Ziyaret
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 16:53
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı ve yöneticileri, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmazı ziyaret etti.
Balıkesiri Türkiye ve Avrupa liglerinde başarıyla temsil eden Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ve Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmazı ziyaret etti. İki kardeş kulüp, Karesispor ve Banvit yöneticilerinin de bir araya geldiği buluşmada her iki takımın Balıkesirde basketbolu sevdirmek ve yaygınlaştırmak adına çalışmalarına devam etmesi gerektiği vurgulandı.
Özkan Kılıç, Bugün Karesisporun kurucusu ve şeref başkanı Yücel başkanımızı ziyaret etmek istedik. Kendisi bize çok destek oldu, en son benim oğlumun düğününde de sağolsun kırmadı geldi. Bu ziyareti yaparken de Cumartesi günü iki kardeş takım oynadı, Bandırma Kırmızı ve Karesi Spor, çok başarılı bir seviyeye gelmiş Karesi Basketbol Kulübü, onu da kutlayalım istedik dedi.
Karesisporun üst üste lig atlamasında Banvitin büyük desteği olduğunun altını çizen Yücel Yılmaz, Banvit, Balıkesirin genlerinde olan basketbolu yeşertti, alt yapılarda, öğrencilerde her yerde çok emekleri var. Özkan Bey de bizzat kulüp başkanı olarak en çok emeği olan kişi. Balıkesiri medeni,basketbola değer veren bir şehir olarak tüm dünyaya tanıttılar. Tabii bizim oynadığımız Bandırma Kırmızı takımı, gençlerin oynadığı güzel bir takım. Balıkesirin güzelliklerini beraber yaşatmaya çalışıyoruz. Kendilerine ve tüm çalışanlarına basketbola yaptıkları yatırım ve Balıkesirimize kattıkları değer için teşekkür ediyorum. Çünkü her iki tarafta da, Bandırmada da burada da kapalı gişe maçlar oynanıyor. Bu da Balıkesirin bu işi özümsediğini, genlerindeki basketbolun karşılığını verdiğini ve Türkiyede basketbolda bir merkez olma yolunda ilerlediğimizi gösteriyor. Ben emeklerinden dolayı, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
Ziyaretin sonunda Banvit Spor Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaza isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma armağan etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık