Balıkesir Milletvekillerinden Kurtdere Güreşlerine Destek

Ağustos ayında yapılacak Kurtdere güreşleri için AK Parti Balıkesir milletvekilleri vatandaşları güreşlere davet ediyor.

Balıkesir Milletvekillerinden Kurtdere Güreşlerine Destek
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 16:43
Ağustos ayında yapılacak Kurtdere güreşleri için AK Parti Balıkesir milletvekilleri vatandaşları güreşlere davet ediyor.
10-11-12 Ağustosta Balıkesir Kurtdere Mahallesinde Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına 59uncusu düzenlenecek olan Kurtdereli Güreşleri öncesinde AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir, Ankarada Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzeri, devlet erkanını kırmızı dipli mumla davet etti.
Kurtdereli Güreşlerine sahip çıkarak sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla halkı güreşlere davet eden AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, Ankara-Balıkesir arasında birlik beraberliği üst seviyede tutuyor, Balıkesirin tanıtımı için fedakarca çalışıyor.
Kurtdereli Güreşlerine davet için Ankaraya giden Balıkesir heyetini Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırlayan AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu ziyaret ederek Balıkesirin önemli bir değeri olan Geleneksel Kurtdereli Güreşlerine davet etti.
Ziyaretlerin yanı sıra sosyal medya hesaplarından da kırmızı dipli mumla davet ve Kurtdereli görsellerini sosyal medya takipçileriyle paylaşarak, halkı güreşlere davet eden AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, Ankara-Balıkesir hattında da beraber hareket ederek, dikkatleri üzerilerine çekiyorlar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık